Evde Sağlık Hizmetleri Takdir Topluyor

Karasu Devlet Hastanesi Evde Sağlık Hizmetlerine kayıtlı hastalar ve yakınları, sağlaman hizmetten dolayı memnuniyetlerini dile getirdi.

Karası Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Celalettin Akyol, Evde Sağlık Hizmetleri ekipleri tarafından yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek yaşlı hastaları ziyaret etti. Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Müge Yıldız ile Müdür Yardımcısı Murat Saraç ve Sosyal Hizmetler Uzmanı Makbule Yıldırım’ın da eşlik ettiği hasta ziyaretlerinde Evde Sağlık Hizmetlerine kayıtlı olan hastalara aldıkları hizmetlerle ilgili memnuniyetleri soruldu. Verilen hizmetlerden çok memnun olduklarını dile getiren hastalar ve yakınları “Allah devletimizden razı olsun. Yaşlanmak yataklara düşmek zor bir durum. Evde Sağlık hizmetleri bu anlamda bizler için çok önemli. İğneydi, sondaydı, kan tahliliydi, yara bakımıydı hepsi yapılıyor. Doktora gideceğimiz zamanda kaydımızı yaptırıp planlanan zamanda götürüp getiriyorlar. İyi ki varlar, hepsinden Allah razı olsun.” diye konuşturlar.