HALKIMIZA ÖNEMLİ DUYURU MUAYENE VE RANDEVU İŞLEMLERİ NEDENİYLE HASTANEYE GELİRKEN VE HASTANE İÇERİSİNDE MASKE TAKINIZ!!!
13 Ocak 2023

HALKIMIZA ÖNEMLİ DUYURU

COVİD 19 PANDEMİ SÜRECİNDE HASTANEMİZE GELEN VATANDAŞLARIMIZIN HASTANE İÇİNDE UYMASI GEREKEN KURALLAR

-Hastanemize MHRS veya ALO 182’den randevu alarak başvuru yapınız. Randevu saatinden 30 dak. önce hastaneye geliniz. ERKEN GELMEYİNİZ

-Maske eldiven atıklarınızı SİYAH/EVSEL atık kutusuna atınız.

-Sosyal mesafe kurallarına uyunuz.

-Muayene olacağınız poliklinik dışında hastane içerisinde dolaşmayınız. Bekleme esnasında gerekmedikçe iletişimde bulunmayın. Yüksek tonla konuşmayın.

-Polikliniklerde hasta yoğunluğunun artması durumunda hastane içerisine girişler sınırlı sayıda yapılacaktır.

-Hastanemizde görevli personellerimizin uyarılarına riayet ediniz.

-Gerekmedikçe yanınızda refakatçi getirmeyiniz. Refakatçiniz en fazla bir kişi olmalıdır. Poliklinik muayene odasına sadece hasta girmelidir.

-Gerekmedikçe çocuklarınızı hastaneye getirmeyiniz.

-Grip ve benzeri şikayeti olan kişilerin acil durumlar dışında Ağız Diş Sağlığı ve Göz Hastalıkları Poliklinik başvurularını ertelemeleri önerilmektedir.

-Yatan hasta ziyareti yasak olup sadece hastanızın ihtiyaçları için akşam 18:30-20:00 saatleri arasında mümkünse aynı kişinin hastanın ihtiyaçlarını getirmesini sağlayınız.

-Yatan hasta refakatçisi en fazla bir kişi  ve mümkünse aynı kişi olmalı değişiklikler servis sağlık personelinin gözetiminde yapılmalıdır.

- Hastaneye giriş ve çıkışlarınızda alanlara konulan el dezenfektanlarını kullanınız veya ellerinizi yıkayınız.

SAĞLIĞINIZ VE SAĞLIĞIMIZ İÇİN KURALLARA UYMANIZI ÖNEMLE RİCA EDERİZ.

BAŞHEKİMLİK