İdari ve Mali Hizmetler Müdür Yardımcısı
20 Şubat 2024

Cüneyt GÜVEN
İdari ve Mali İşler Müdür Yardımcısı

Cüneyt Güven SDH Müdür yrd.

1980 yılında Sinop’un Boyabat ilçesinde doğdu. Aslen Sakaryalı olup; İlk, orta ve lise öğrenimini Sakarya da tamamladı. 1998 yılında Hendek Sağlık Meslek Lisesi Sağlık Memurluğu bölümünden, 2018 yılında da Kamu Yönetimi Bölümünden mezun olarak yükseköğrenimini tamamladı.

1998 yılından 2007 yılına kadar özel sektörde çalışmıştır. 2007 yılından itibaren Kamu Personeli olarak çalışmaktadır. Sırasıyla, Sakarya Kadın Doğum ve Çocuk Sağlığı Hastanesi’nde Tahakkuk,  Ayniyat Saymanı ve Satın Alma birimlerinde çalıştı.  Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği’nde Stok Koordinasyon ve Satın Alma Birimlerinde çalıştı. Sakarya Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi’nde İlaç ve Tıbbi Sarf Depo birimlerinde taşınır kayıt yetkilisi olarak, Sakarya İl Sağlık Müdürlüğü’nde biyomedikal depo taşınır kayıt yetkilisi görevlerini yürüttü.

2023 Mart ayından itibaren Serdivan Devlet Hastanesi’nde İdari ve Mali Hizmetler Müdür Yardımcısı olarak görevini sürdürmektedir.