Karasu Devlet Hastanesi Kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor

Karasu Devlet Hastanesi Kadrosunu
Güçlendirmeye Devam Ediyor.

ortopedi.jpg
Ortopedi Uzmanı Doç. Dr. Osman Yüksel Yavuz ile Eczacı Emel Yoldaş Karasu Devlet Hastanesi’nde göreve başladı.
Karasu Devlet Hastanesi kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Ortopedi Uzmanı Doç. Dr. Osman Yüksel Yavuz ile birlikte Eczacı Emel Yoldaş’ın da göreve başladığını belirten Hastane Başhekimi Opr. Dr. Celalettin Akyol, ilçe halkına en iyi şekilde hizmet etmek için çalıştıklarını dile getirdi. Başhekim Akyol, 12 Nisan’da göreve başlayan Ortopedi Uzmanı Doç. Dr. Osman Yüksel Yavuz’un hasta kabulüne de başladığını kaydederek “Hastanemizde göreve başlayan hekim ve sağlık personelimize tüm çalışma arkadaşlarımız adına ‘Hoş geldiniz’ diyorum. Hekim ve personel takviyesiyle ilçemiz halkına çok daha iyi şartlarda sağlık hizmeti sunma imkanı bulduğumuz için mutluyuz, ilçemize hayırlı olsun.” diye konuştu.
eczac.jpg