23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışında bulunan tüm kahramanlarımızı şükranla anıyor, aziz şehitlerimize rahmet diliyor, bütün milletimizin ve özellikle çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyoruz

22.04.2021 tarihinde
çocuklara 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı heyecanını yaşatmak ve güzel bir gün geçirip, mutlu olmalarını sağlamak amacı ile Hastanemizde çocuklar için etkinlik düzenlenerek kutlama yapıldı. Hastanenin Sosyal Çalışma Birimi Sorumlusu Makbule Yıldırım ve Eğitim Hemşiresi Tuğba Vatangül tarafından organize edilen etkinlikte, hastaneye başvuran hasta ve hasta yakını çocuklar için  stant açıldı . Bayrak, kitap ayracı ve balondan oluşan ufak hediyelikler çocuklar ile paylaşıldı. Yapılan bu ufak organizasyonda çocuklarımızın mutlulukları gözlerinden okunuyordu.